UK / DK
UK / DK

Menu

Snacks

  • Østers med citron, mignonette & tabasco 6/12 stk 190/350
  • Kyllingeleverparfait med syltede kirsebær 70
  • Dampet artiskok & ‘ndujasmør 75
  • Ansjoser med citron & aioli 80
  • Scotch egg 70
  • Italiensk salami 55
  • Lucques-oliven 45

Forretter

Hovedretter

  • Nakkefilet af sortfodsgris med polenta, majs, kantareller & jus 190
  • Rødtunge med hjertemuslinger, ærter, nye kartofler, laurbær & sort peber 250
  • Toulousepølse med linseragout & grov sennep 175

Sides

  • Brødkurv 25
  • Radicchiosalat med skalotteløg & persille 25

Dessert & ost

Menuen er som udgangspunkt fast. Vi kan dog altid imødekomme en pescetarisk forret, hovedret og dessert. Hvis det ikke fremgår af den aktuelle menu, er det ikke muligt at få en vegansk eller vegetarisk ret. Hvis du er meget allergisk over for en råvare eller andet, så kontakt gerne restauranten på forhånd.