UK / DK
UK / DK

Menu

Snacks

  • Østers med citron, mignonette & tabasco 6/12 stk 190/350
  • Kyllingeleverparfait med syltede kirsebær 70
  • Dampet artiskok & ‘ndujasmør 75
  • Ansjoser med citron & aioli 80
  • Scotch egg 70
  • Italiensk salami 55
  • Lucques oliven 45

Forretter

  • Rørt tatar med cognac, dijon, cornichon, chips & grøn salat 145
  • Terrin med gris, and, pistacie & sylt 120
  • Hvide asparges med hollandaise & rejer 150

Hovedretter

  • Toulousepølse med kartoffelpuré, sylt & sauce 175
  • Rødtunge med brunet smør, kapers & nye danske kartofler 250
  • Vol-au-vent med kanin, grønne asparges, ærter, druer, morkler & sauternes 215

Dessert & ost

  • Paris-Brest 95
  • Rabarbertrifi med makroner, custard & sorbet 90
  • Chokoladesorbet 65
  • 3 oste med marmelade 110

Menuen er som udgangspunkt fast. Vi kan dog altid imødekomme en pescetarisk forret, hovedret og dessert. Hvis det ikke fremgår af den aktuelle menu, er det ikke muligt at få en vegansk eller vegetarisk ret. Hvis du er meget allergisk over for en råvare eller andet, så kontakt gerne restauranten på forhånd.