Grimal Menu | 450 |
Lucques oliven | |
Gougères med comté & sortfodsskinke | |
Kyllingeleverparfait med figenkompot & crouton | |
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips | |
Kuller med porre, muslinger & sauce på tør vermouth | |
Hindbærsorbet med marengs & crème pâtissière | |
A la carte | |
Snacks | |
Østers med citron, mignonette & tabasco 6 stk. | 190 |
Kyllingeleverparfait med figenkompot & crouton | 75 |
Gougères med comté & sortfodsskinke 4 stk. | 100 |
Scotch egg | 75 |
Marvben med gremolata & crouton | 100 |
Lucques oliven | 45 |
Sortfodsskinke | 125 |
Forretter | |
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips | 135 |
Hvide asparges med rejer, sauce hollandaise & Piment d’Espelette | 180 |
Ravioli med jomfruhummer, rød peber, ricotta & bisque | 155 |
Hovedretter | |
Kuller med porre, muslinger & sauce på tør vermouth | 190 |
Pighvar på crouton med pommes purée, spinat, kyllingesky & sortfodsskinke | 240 |
Vol-au-vent med kanin, savoy, druer, morkler & sauce sauternes | 210 |
Steak au Poivre med pommes frites & salat | 300 |
Sides | |
Brødkurv | 25 |
Raddichiosalat med skalotteløg & persille | 25 |
Dessert & ost | |
Sticky toffee pudding | 110 |
Hindbærsorbet med marengs & crème pâtissière | 110 |
Citron & olivenoliesorbet | 65 |
3 eller 5 oste med syltede nødder & crouton | 120/160 |
Cannelés | 35 |
Menuen er som udgangspunkt fast. Vi kan dog altid imødekomme en pescetarisk forret, hovedret og dessert. Hvis det ikke fremgår af den aktuelle menu, er det ikke muligt at få en vegansk eller vegetarisk ret. Hvis du er meget allergisk over for en råvare eller andet, så kontakt gerne restauranten på forhånd.