3 retter (forret, hovedret & dessert)
300
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips
Ørred med frisésalat, sennep, dild & friteret kapers
-
Kuller med courgetter, bagte løg, piment & bakskuldhollandaise
Stegt kylling med polenta, majs, dødstrompet & vadouvansauce
-
Blommesorbet, makroner, crème Pâtissière & burned meringue
Ost med stikkelsbærkompot & crouton
A la carte
Snacks
Gillardeau østers med citron, mignonette & tabasco 3/6 stk.
145/265
Ansjoser med aioli, citron & crouton
110
Taramasalata med crudité & piment d'espelette
95
Scotch egg
75
Lucques oliven
45
Sortfodsskinke
125
Foretter
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips
135
Ørred med frisésalat, sennep, dild & friteret kapers
135
Kanin terrin med pistacie, abrikos, Côte du Jura & ventreche
140
Ravioli med mascarpone, kantareller & parmesan
145
Hovedretter
Kuller med courgetter, bagte løg, piment & bakskuldhollandaise
215
Stegt kylling med polenta, majs, dødstrompet & vadouvansauce
220
Bagt rødtunge med pommes pure, spinat, sherry & morkler (2pers)
650
Steak au Poivre med pommes frites & salat
335
Sides
Brød med fransk smør
45
Radicchiosalat med skalotteløg & persille
25
Pommes frites
65
Dessert & ost
Clafoutis med brombær & vaniljeis
110
Blommesorbet, makroner, crème Pâtissière & burned meringue
95
Jordbærsorbet
50
3 eller 5 oste med stikkelsbærkompot & crouton
120/160
Cannelés
35
Menuen er som udgangspunkt fast. Vi kan dog altid imødekomme en pescetarisk forret, hovedret og dessert. Hvis det ikke fremgår af den aktuelle menu, er det ikke muligt at få en vegansk eller vegetarisk ret. Hvis du er meget allergisk over for en råvare eller andet, så kontakt gerne restauranten på forhånd.