3 retter (forret, hovedret & dessert)
285
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips
Grønne asparges med hasselnødder, havesyre, ramsløg, parmesan & lardons
-
Kuller med fennikel, confiterede tomater, croutoner & beurre blanc
Pluma med sobrasada, kikærter, padrons & kyllingesky
-
Bagt marengs med hindbærsorbet, crème pâtissière & hindbær
Brillat-Savarin med syltede nødder & crouton
A la carte
Snacks
Gillardeau østers med citron, mignonette & tabasco 3/6 stk.
145/265
Ansjoser med aioli, citron & crouton
110
Taramasalata med crudité & piment d'espelette
95
Scotch egg
75
Lucques oliven
45
Sortfodsskinke
125
Foretter
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips
135
Grønne asparges med hasselnødder, havesyre, ramsløg, parmesan & lardons
135
Grillet brød med tomatmarmelade, ansjoser, oliven, oregano & spejlæg
140
Hvide asparges med hollandaise, håndpillede rejer & piment d’espelette
165
Hovedretter
Kuller med fennikel, confiterede tomater, croutoner & beurre blanc
195
Pluma med sobrasada, kikærter, padrons & kyllingesky
200
Steak au Poivre med pommes frites & salat
335
Sides
Baguette med fransk smør
45
Radicchiosalat med skalotteløg & persille
25
Dessert & ost
Clafoutis med rabarber & vaniljeis
110
Bagt marengs med hindbærsorbet, crème pâtissière & hindbær
95
Pistacieis med olivenolie
65
3 eller 5 oste med syltede nødder & crouton
120/160
Cannelés
35
Menuen er som udgangspunkt fast. Vi kan dog altid imødekomme en pescetarisk forret, hovedret og dessert. Hvis det ikke fremgår af den aktuelle menu, er det ikke muligt at få en vegansk eller vegetarisk ret. Hvis du er meget allergisk over for en råvare eller andet, så kontakt gerne restauranten på forhånd.