Grimal Menu | 450 |
Menuen ændres dagligt og kan ses på tavlen i restauranten, men er altid bestående af følgende: | |
3 Snacks | |
Forret | |
Hovedret | |
Dessert | |
A la carte | |
Snacks | |
Østers med citron, mignonette & tabasco 6 stk. | 190 |
Friterede fjordrejer med citronmayo, hovedsalat & piment d’espelette | 85 |
Kyllingleverparfait med kirsebærkompot & crouton | 75 |
Gougeres med comté & sortfodsskinke 4 stk. | 100 |
Scotch egg | 75 |
Lucques oliven | 45 |
Sortfodsskinke | 125 |
Forretter | |
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips | 135 |
Havtaskekæbe med polenta, majs, sortfodsskinke & kyllingesky med vadouvan | 145 |
Terrin på kanin, ventreche, pistacie & sennep | 110 |
Hovedretter | |
Kulmule med porre, ærter, muslinger & sauce på tør vermouth | 190 |
Torsk stegt på crouton med bagt courgette, grønne bønner og persillesauce | 220 |
Vol-au-vent med confiteret kanin, kantareller, druer, estragon & Vin Jaune | 200 |
Tavleret | dagspris |
Sides | |
Brødkurv | 25 |
Raddichiosalat med skalotteløg & persille | 25 |
Dessert & ost | |
Peach Melba | 95 |
Paris-Brest med mandelcreme & svesker i Armagnac | 95 |
Tricolore - chokolade, vanilje & hindbær | 85 |
3 eller 5 oste med marmelade | 120/160 |
Madeleines med chantilly | 45 |
Menuen er som udgangspunkt fast. Vi kan dog altid imødekomme en pescetarisk forret, hovedret og dessert. Hvis det ikke fremgår af den aktuelle menu, er det ikke muligt at få en vegansk eller vegetarisk ret. Hvis du er meget allergisk over for en råvare eller andet, så kontakt gerne restauranten på forhånd.