Grimal Menu | 450 |
Menuen ændres dagligt og kan ses på tavlen i restauranten, men er altid bestående af følgende: | |
3 Snacks | |
Forret | |
Hovedret | |
Dessert | |
A la carte | |
Snacks | |
Østers med citron, mignonette & tabasco 6 stk. | 190 |
Kyllingleverparfait med figenkompot & crouton | 75 |
Gougeres med comté & sortfodsskinke 4 stk. | 100 |
Scotch egg | 75 |
Lucques oliven | 45 |
Sortfodsskinke | 125 |
Forretter | |
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips | 135 |
Jomfruhummer med spinat, abrikos & bisque | 150 |
Terrin på and & ventreche med valnødder & portvin | 120 |
Hovedretter | |
Kulmule med porre, ærter, muslinger & sauce på tør vermouth | 190 |
Torsk stegt på crouton med gulrødder, løg & sauce nage | 210 |
Andebryst med endive, kartoffelpure & sauce à l’orange | 200 |
Tavleret | dagspris |
Sides | |
Brødkurv | 25 |
Raddichiosalat med skalotteløg & persille | 25 |
Dessert & ost | |
Sticky toffee pudding | 110 |
Chokoladeis med kirsebær & kandiserede mandler | 95 |
3 eller 5 oste med marmelade | 120/160 |
Cannelés | 35 |
Menuen er som udgangspunkt fast. Vi kan dog altid imødekomme en pescetarisk forret, hovedret og dessert. Hvis det ikke fremgår af den aktuelle menu, er det ikke muligt at få en vegansk eller vegetarisk ret. Hvis du er meget allergisk over for en råvare eller andet, så kontakt gerne restauranten på forhånd.