3 retter (forret, hovedret & dessert)
285
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips
Røget ørred med fennikel, bladselleri & pastis
-
Kulmule med porre, ærter, agurk, muslinger & sauce på tør vermouth
Vol-au-vent med confiteret and, druer, svampe, estragon & Marsala
-
Kirsebær med marengs, vaniljeis & mandler
30 måneders Comté med syltede nødder & crouton
A la carte
Snacks
Østers med citron, mignonette & tabasco 6 stk.
190
Andeleverparfait med kvædekompot & crouton
75
Gougères med comté & sortfodsskinke 4 stk.
100
Scotch egg
75
Lucques oliven
45
Sortfodsskinke
125
Foretter
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips
135
Røget ørred med fennikel, bladselleri & pastis
135
Kammuslinger med spinat, abrikos, bisque & piment d’espelette
155
Ravioli med ricotta, tragtkantareller & parmesan
145
Hovedretter
Kulmule med porre, ærter, agurk, muslinger & sauce på tør vermouth
190
Vol-au-vent med confiteret and, druer, svampe, estragon & Marsala
200
Torsk på crouton med perleløg, gulerødder, savoykål & sauce nage
225
Steak au Poivre med pommes frites & salat
300
Sides
Brødkurv
25
Radicchiosalat med skalotteløg & persille
25
Dessert & ost
Sticky toffee pudding
110
Kirsebær med marengs, vaniljeis & mandler
95
Pistacieis med olivenolie
65
3 eller 5 oste med syltede nødder & crouton
120/160
Mont D'or med cornichoner, rosmarin, trøffel & crouton
300
Cannelés
35
Menuen er som udgangspunkt fast. Vi kan dog altid imødekomme en pescetarisk forret, hovedret og dessert. Hvis det ikke fremgår af den aktuelle menu, er det ikke muligt at få en vegansk eller vegetarisk ret. Hvis du er meget allergisk over for en råvare eller andet, så kontakt gerne restauranten på forhånd.