3 retter (forret, hovedret & dessert)
285
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips
Røget ørred med citrus, sennep & fennikel
-
Torsk med porre, kål & hummerbisque
Dådyrtærte med røget bacon, svesker & svampe
-
Blodappelsin med marengs & vaniljeis
30 måneders Comté med syltede nødder & crouton
A la carte
Snacks
Østers med citron, mignonette & tabasco 6 stk.
190
Andeleverparfait med kvædekompot & crouton
75
Gougères med comté & sortfodsskinke 4 stk.
100
Scotch egg
75
Lucques oliven
45
Sortfodsskinke
125
Foretter
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips
135
Ørred med citrus, sennep & fennikel
135
Farseret morkel med pommes pure, hønseglace & svampeskum
165
Ravioli med ricotta, tragtkantareller & parmesan
145
Hovedretter
Torsk med porre, kål & hummerbisque
200
Dådyrtærte med røget bacon, svesker & svampe
195
Steak au Poivre med pommes frites & salat
300
Sides
Brødkurv
35
Radicchiosalat med skalotteløg & persille
25
Dessert & ost
Sticky toffee pudding
110
Blodappelsin med marengs & vaniljeis
95
Pistacieis med olivenolie
65
3 eller 5 oste med syltede nødder & crouton
120/160
Cannelés
35
Menuen er som udgangspunkt fast. Vi kan dog altid imødekomme en pescetarisk forret, hovedret og dessert. Hvis det ikke fremgår af den aktuelle menu, er det ikke muligt at få en vegansk eller vegetarisk ret. Hvis du er meget allergisk over for en råvare eller andet, så kontakt gerne restauranten på forhånd.