3 retter (forret, hovedret & dessert)
285
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips
Røget ørred med fennikel, bladselleri & pastis
-
Kulmule med porre, ærter, agurk, muslinger & sauce på tør vermouth
Pluma med polenta, kantareller, majs & kyllingesky
-
Vaniljeis, hindbærsorbet & hindbær
30 måneders Comté med syltede nødder & crouton
A la carte
Snacks
Østers med citron, mignonette & tabasco 6 stk.
190
Kyllingeleverparfait med kirsebærkompot & crouton
75
Gougères med comté & sortfodsskinke 4 stk.
100
Scotch egg
75
Lucques oliven
45
Sortfodsskinke
125
Foretter
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips
135
Røget ørred med fennikel, bladselleri & pastis
135
Let tilberedt torsk med citrus, kapersbær & ørred rogn
140
Ravioli med ricotta, tragtkantareller & parmesan
145
Hovedretter
Kulmule med porre, ærter, agurk, muslinger & sauce på tør vermouth
190
Pluma med polenta, kantareller, majs & kyllingesky
200
Pulpo med chorizo, kikærter, syltede tomater, merian & tør sherry
195
Steak au Poivre med pommes frites & salat
300
Sides
Brødkurv
25
Raddichiosalat med skalotteløg & persille
25
Dessert & ost
Sticky toffee pudding
110
Vaniljeis, hindbærsorbet & hindbær
95
Pistacieis med olivenolie
65
3 eller 5 oste med syltede nødder & crouton
120/160
Cannelés
35
Menuen er som udgangspunkt fast. Vi kan dog altid imødekomme en pescetarisk forret, hovedret og dessert. Hvis det ikke fremgår af den aktuelle menu, er det ikke muligt at få en vegansk eller vegetarisk ret. Hvis du er meget allergisk over for en råvare eller andet, så kontakt gerne restauranten på forhånd.