Snacks | |
Østers med citron, mignonette & tabasco 6 stk. | 190 |
Radiser med gedeostcreme | 65 |
Ansjoser med croutoner, aioli & citron | 70 |
Gougeres med comté & sortfodsskinke 4 stk. | 100 |
Scotch egg | 75 |
Lucques oliven | 45 |
Sortfodsskinke | 125 |
Foretter | |
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips | 135 |
Hvide asparges med sortfodsskinke & parmesansauce | 150 |
Jomfruhummer med hvidløgssmør, citron & cocktailsauce | 145 |
Terrin på kanin, ventreche, pistacie & sennep | 110 |
Hovedretter | |
Poussin med grønne asparges, nye løg, oliven & vadouvan | 220 |
Kulmule med porre, ærter, muslinger & sauce på tør vermouth | 190 |
Rødtunge med syltede tomater, spinat & basilikum | 200 |
Tavleret | dagspris |
Sides | |
Brødkurv | 25 |
Raddichiosalat med skalotteløg & persille | 25 |
Dessert & ost | |
Hindbærsorbet med marengs & crème pâtissière | 90 |
Éclair med jordbær & vaniljecreme | 95 |
Pistacieis med Picual olivenolie | 75 |
3 eller 5 oste med marmelade | 120/160 |
Cannelé | 35 |
Menuen er som udgangspunkt fast. Vi kan dog altid imødekomme en pescetarisk forret, hovedret og dessert. Hvis det ikke fremgår af den aktuelle menu, er det ikke muligt at få en vegansk eller vegetarisk ret. Hvis du er meget allergisk over for en råvare eller andet, så kontakt gerne restauranten på forhånd.